VECKAN SOM VARIT


Här kommer ett ihopplock av bilder sen sist! Vi har haft några kollegor över på fredagsmys med tacos och kladdkaka. Superduperkul att umgås utanför jobbet också 

En av skolgårdarna till skolorna vi jobbar på!

*Familjekonstellation 2.0* hämtar marina på dagis efter jobbet

Prinsessan i sitt essä


Personalmöte på maitland high: Laurian (platschef), Liv, Melvina, Lauren, Ria, Janine (sista fyra office managers för varsin skola)


Picknickutflykt till solnedgången

Kollegan kim tog med hela swedish modern family på vin/öl/chokladprovning i dessa vackra omgivningar! Vi hyrde stuga och bodde över natten i söta lilla franschhoek med åsnor på bakgården. 

Ut och surfa med måns och emma!


Jag och chefen hahah


Strandliv 


Vår handledare tog med oss till sin psykologklass på universitetet!!!!


Jättekul att få se vår motsvarighet här nere


Vi fick kompisar där som tog med oss på after work och middag! Så himla kul! Dom går fjärde året och har funkar programmet annorlunda, man har inte blivit antagen till hela så efter 4 år måste man återsöka till år 5 och sen igen till mastern. OTROLIGT svårt att komma in med mycket få platser och utförliga gallringar


Arbetsveckan har innehållit uppsatsskrivande, genomförande av workshops som vi anordnat samt av "relationsprogram" som vi kommer hålla några veckor framöver. Har också haft observationer i vanlig ordning och denna vecka var toppen för mig angående det. Dels börjar jag verkligen bonda med en som jag träffar på tisdagar, hen hade tagit med sig sina teckningar och texter till mig som hen berättat veckan innan att hen ville visa mig. Så jag fick dom på morgonen för att bläddra i under förmiddagen tills vår session vilket kändes himla fint. Kan även hens namn vilket låter töntigt självklart men här är namnen något så utomordenligt svåra att det nästan är omöjligt att få till det. Så det känns så himla bra med denna klient och att jag får äran att även ha en relation utöver bara att va den som observerar!!
 
Fick även sitta inne en förstagång med en klient som visar sig vara självmordsbenägen. Det blev till att ta till suicide contract, vilket jag tyckt låtit så tradigt innan men var en väldigt bra grej så det var så värdefullt att se det in action. En session som verkligen gick rakt in i hjärtat och som jag lärde mig massor av. Har under våra praktikveckor här känt mig mer säker än någonsin på vad jag vill jobba med som utexaminerad, och det är med barn som far illa. Att se Ria (som jag observerade) handskas oklanderligt med denna omöjliga situation var så inspirerande, och drömmen är att bli lika empatisk och kompetent som hon :-)